AFTER DARK

24 סוגי בירה מהחבית, תפריט דיינר אמריקאי,  מוזיקה משובחת, אווירה חמה ומשפחתית וצוות השמח למלא את משאלות הלקוח-פאב

אפטר דארק נפתח מדי ערב בשעה 17:00 (ובשבתות משעה 15:00) מציע ארוחות מגוונות וחלל מצויין לארוחות ערב, מסיבות ימי הולדת, אירוח אנשי עסקים וארועים,  עם מוזיקת רקע נעימה ותפריט עשיר המציע טעימה מאמריקה:  צלעות קטלניות , בשרים, BBQ, עוף מטוגן והמבורגרים מעולים.

לתוך הלילה,  כשהאורות מתעמעמים, אפטר דארק משנה פניו לפאב תוסס עם מוסיקת רוק משובחת.  המטבח מציע את כל התפריט לאורך הלילה הכולל גם מנות בר קלאסיות,  פירות ים, מנות אצבע, סנדוויצ'ים כמו באמריקה: BLT, סלופי ג'ו והמבורגר אתגרי-מי שמסיים בזמן מקבל מתנה חולצה ומקום של כבוד כל קיר התהילה.

באפטר דארק מותקן חדר קירור מתקדם אליו מוכנסות חביות הבירה מיד עם הגיען ושם הן שוכנות בטמפרטורה של 2 מעלות ונמזגות משם ישר לכוסות ללא הצנרת הארוכה הרגילה דבר המאפשר עבודה בלחצים נמוכים, בירה הנשמרת בצורה אופטימלית, טעם "נקי" וטרי ממש כמו במבשלה.

שעות פתיחה:
יום א' – יום ה' 19:00 – עד לקוח אחרון
יום ו' 19:00 – עד לקוח אחרון
שבת 19:00 – עד לקוח אחרון

monkey bar

שעות פעילות החל משעה 19:00 עד 1:00
סופ"ש : 19:00 עד לקוח אחרון 

VESPER

בתחתית של חיפה, בפינה חבויה, יש דלת שכל העובר בה נכנס לעולם אחר וקסום, לתקופה אחרת בזמן אחר – מוזמנים להכיר…

שעת קוקטייל! תטעמו, תתרגשו ותשתו ב50% את כל הבר, כל השבוע למעט יום שישי (יום השפיות).

בקרו באתר שלנו :

פיינט פאב

הפיינט פאב איכותי בלב השוק התורכי המתחדש המציע אלכוהול משובח לצד נשנושי אוכל מיוחדים ומוזיקה טובה

שעות פתיחה :
א-ד 18:00 – 02:00
ה-ו-ש 18:00 עד הלקוח האחרון

מבשלת ליבירה

עיר תחתית ללא מבשלת בירה היא לא עיר!
ליבירה עומדת להפוך את העיר התחתית למקום החם ביותר בחיפה!
התכוננו לפאב בירה של כ-150 מקומות משולב מבשלה ("ברו-פאב").
המבשלה תייצר במקום מגוון סגנונות של בירות טריות שכבר הוכיחו את הצלחתן בקרב החיפאים.
גם עיצוב הפאב יהיה משהו שלא הכרתם עם התאמה לרוחה של עירתחתית.
מטבח עשיר יציע מנות שהן זיווג חיפאי מושלם בין בירה ואוכל וכמובן במה
קבועה שתשלים את האוירה הצעירה והמחשמלת של המקום עם מופעים ומסיבות.

וניה ביסטרו

ביחס ישיר לחזון של פיתוח העיר התחתית בחיפה, ומתוך שאיפה לפתח תרבות גבוהה ואיכותית בעיר, אנו מחברים את חלומנו עם ההתרחשות ועם ההתפתחות המרגשת העכשווית ומתעתדים לפתוח "מיני-מסעדה" ( ביסטרו ) ברחוב שער פלמר.

היזמים:
אורי אלון, בוגר תואר שני במנהל עסקים בטכניון ומהנדס תוכנה, בעלים ומנהל של בית התוכנה "וריגאר טכנולוגיות" בחיפה, בעברו ראש מדור ברפא"ל ומנהל תוכנית במיקרוסופט ישראל. יועץ עסקי לחברות סטארט-אפ רבות וכמו כן מלווה מספר פרויקטים בתחום המזון וההסעדה בחיפה.
שחר סיון, מחלוצי העיר התחתית בחיפה, מנהל סטודיו "נמלה חיפה" ברח' הנמל 73 מזה 3 שנים, חבר בהנהלת גלריית "האגף" וממקימי קבוצת "בלוק", צייר, פסל, מורה לציור, טבח ובעברו השף הפרטי של רוני פורר. כמו כן ברזומה של שחר עבודה כטבח במסעדות "יועזר בר יין" של שאול אברון ז"ל ו"רפאל" של רפי כהן, ב"צ'אקרה" בירושלים ובמסעדות נוספות בחיפה ובארץ.

הביסטרו מיועד לשרת את קהל אנשי העסקים, שעובדים ועוברים בעיר התחתית, וכמו כן את הקהל הרחב, ההולך והגדל, של התושבים הצעירים, הסטודנטים והאמנים, המתגוררים באזור. מתוך היכרות אישית עם שני המרחבים הללו, אנחנו מעוניינים לספק אוכל טרי ופשוט, המבוסס על תוצרת מקומית, בין אם מדובר בירקות ובפירות, בגבינות או בבשר מעובד. מתוך ניסיון חיים ארוך בעיר התחתית, אנו רוצים להוות דוגמה לעושר ולהווי הקולינריים של חיפה, בדגש על ההיסטוריה התרבותית שלה, החל בשווקים, המשך באיטליזים הוותיקים, וכלה בתרבות חיי הלילה המתחדשת.

מכיוון שאכפת לנו מחיפה ומתושביה, אחד מדגשי המקום יהיה היותו נגיש לקהל רחב ובפרט לקהל המוגבל פיזית וכן יש בכוונתנו לדאוג לצמצם למינימום האפשרי את פליטת המזהמים ולתת דגש חד-משמעי לחינוך – הן של הצוות והן של הלקוחות – לאיכות הסביבה.
בכוונתנו לייצר מקום, שייחבר בין הגבוה והנמוך, בין יין איכותי ובין שפריץ רומני, בין שניצל וינאי ובין שוק אווז צלוי. ברצוננו לעבוד עם חומרי גלם יומיומיים טריים משווקי חיפה, ליצור תפריט משתנה, התלוי בזמינות, טריות ואיכות חומרי הגלם. אין בכוונתנו לאחסן מוצרים לאורך זמן ואין בכוונתנו לייצר תפריט עשיר בכולסטרול. הרעיון שלנו מבוסס על תפריט איכותי ובריא, ללא צורך באחסנה ארוכת טווח או בשימוש מיותר בשמן או בעיבוד של חומרי הגלם.

אנו שמים את הדגש על ארוחות ערב לקהל מגוון, שמעוניין להתפנק ביין ובאוכל פשוט ומרגש. החלום שלנו הוא לפתח מקום שיישאר בעיר ויהפוך למוסד חיפאי לאורך שנים רבות. מקום, ששם על דגלו את המסורת הקולינרית והחברתית של עיר הנמל יחד עם השראה מהביסטרו הקלאסי, הים-תיכוני, של דרום צרפת. כמו כן, אנו מצויים בקשרים עם שפים ועם בעלי מסעדות מתל-אביב ומירושלים, לצורך שיתוף פעולה והעצמת המרחב האנושי, כמוקד משיכה לאמנות, תרבות, מוזיקה ואוכל.
רח' שער פלמר, כשער הנמל, היווה בעבר מוקד משיכה לכל התיירים שפקדו את העיר,
ואנו מאמינים שיש מקום להחזיר עטרה ליושנה.

אורבן

בר שכונתי הממוקם בעיר תחתית חיפה

רוק-בר עם דגש על אלכוהול איכותי אוכל עשיר וספיישלים מתחלפים.
המקום מציע ערבי במה פתוחה בימי רביעי והופעות LIVE פעם בשבועיים בימי שבת.

בימי חמישי שישי ערבי DJ

שעות פתיחה :

18:00 – אחרון הלקוחות

דף הפייסבוק שלנו :

https://www.facebook.com/Urban-Street-Bar-439364709577783/